Verder naar bericht

Paardrijden in Yellowstone

In Yellowstone verbleven we op de Eagle Ridge Ranch in een soort blokhut. Heel erg tof en lekker rustig. Jammer genoeg hebben we er niet echt van kunnen genieten omdat we natuurlijk de hele dag op pad waren. De BBQ hebben we niet aangeraakt en we zijn ook maar één keer in de yakuzi geweest op de veranda van de blokhut stond. Op dag 27 van onze roadtrip door Amerika moesten we helaas uitchecken. Toen ik ’s ochtends naar de auto liep kreeg ik bijna een hartverzakking. We hadden namelijk bezoek. Een groepje paarden stond naast onze ‘hut’ gras te eten. De viervoeters lopen daar dus gewoon los en worden, als ze nodig zijn, bij elkaar gedreven door cowboys.

Onverwacht bezoek
Eagle Ridge Ranch paardrijden Eagle Ridge Ranch paardrijden

Voor het eerst paardrijden

En dat konden we meemaken want voordat we vertrokken klommen we zelf in de teugels. Zelfs mijn vriend, die nog nooit op een paard had gezeten durfde het aan. Het was een drie uur durende tocht met een kleine groep, door de natuur heen. Erg leuk. Ik had alleen een beetje een stout paard wat constant in de kont van zijn voorganger wilde bijten. Gelukkig kon ik m redelijk goed in bedwang houden. Is er toch nog iets blijven hangen van die jaren paardrijden in mijn jeugd.
Eagle Ridge Ranch paardrijden Eagle Ridge Ranch paardrijden Eagle Ridge Ranch paardrijden Eagle Ridge Ranch paardrijden
Na de tocht, wat me toch wel achterliet met flinke pijn in mijn kont en benen, namen we afscheid. Op naar onze laatste bestemming: Salt Lake City!

Laat als eerste een reactie achter

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.