Verder naar bericht

Grand Canyon

Dag 17 van onze roadtrip door Amerika. Bye bye Las Vegas, op naar Williams (stadje in de buurt van de Grand Canyon). Onderweg zijn we even gestopt bij de Walgreens, een bekende amerikaanse farmacy. Hier hadden ze allemaal leuke Halloween spulletjes met o.a. Jack Skeleton poppen. Soooo cute! Ik heb hier een schattig ‘Happy Halloween’ bordje gekocht voor mijn Halloween hoekje thuis.

Daarna zijn wel nog even door Seligman gereden, birthplace of the historic Route 66. Je hebt er een paar winkeltjes en een tankstation. Ik heb hier niets gekocht want we hebben maar een heel klein stukje route 66 gereden. Wel jammer, volgende keer dat ik naar Amerika terugkom wil ik de Route 66 rijden van Chicago naar San Francisco.

Williams Super 8

In Williams verbleven we weer in een Super 8 motel. Deze was gelukkig beter dan die in Los Angeles en Las Vegas. Hele fijne bedden en een rustige omgeving.
Williams USA Williams USA

Grand Canyon uitkijkpunt

Daarna zijn we naar een uitzichtpunt bij de Grand Canyon gereden. Wat een uitzicht! Zoveel verschillende kleuren. Het is moeilijk uit te leggen als je er niet geweest bent. Je moet het gewoon zelf gezien hebben. Omdat het al donker werd konden we genieten van de bijzondere avond kleuren. En gelukkig hadden we een jas mee want het was er behoorlijk koud.
Banner Grand Canyon The Grand Canyon The Grand Canyon

Grand Canyon Angel Trail

De volgende dag vertrokken we naar de Grand Canyon waar we een deel van de Bright Angel Trail gelopen hebben. Zo’n 10 kilometer in totaal, naar beneden en daarna weer omhoog. Wordt je al moe als je dit leest? Het is ook mogelijk de trail af te leggen op de rug van een ezel. Persoonlijk vind ik dat een beetje zielig en heb dat dus niet gedaan. Als je deze trail wilt lopen neem dan voldoende water mee want het kan behoorlijk warm worden.
Grand CanyonGrand CanyonGrand Canyon Grand CanyonGrand Canyon

Desert View uitkijkpunt

Hierna zijn we met de auto naar een paar uitzichtpunten gereden zoals Desert View. Enorm mooi om te zien, wát een uitzicht. We willen hier zeker nog eens terugkomen om een complete, tweedaagse trail te lopen van Noord naar Zuid. We hebben nu namelijk alleen het zuiden gezien en bijvoorbeeld de Skywalk gemist.
Grand CanyonGrand Canyon Grand Canyon Grand Canyon

Het is op dit moment niet mogelijk om een reactie achter te laten.