Verder naar bericht

Bryce Canyon

Vanuit Hurricane zijn we vertrokken naar onze volgende bestemming: Panguitch waar we verbleven in Blue Pine Motel.

Natural Bridge

Na het inchecken zijn we doorgereden naar de Bryce Canyon waar we wat uitzichtpunten hebben bezocht, zoals Natural Bridge. Ook dit was weer heel bijzonder om te zien, wat een prachtig uitzicht.’s Avonds hebben we pizza gegeten bij een beetje dubieus tentje wat gerund leek te worden door tieners. We kregen een small en een large pizza. De laatste was natuurlijk weer véél te groot. De pizza’s waren ook enorm dik en vet. Heel anders dan onze havermout pizza die we thuis zelf maken haha.

Uitzicht over Bryce Canyon

Bryce Canyon 's avonds
Bryce Canyon Natural Bridge
Bryce canyon natural bridgeBryce Canyon 's avonds

Peek a Boo trail

De volgende dag hebben we de Peek a Boo trail gelopen. Bryce Canyon bestaat uit een heleboel rode stenen torentjes die ze Hoodoos noemen. Via de Peek a Boo trail kom je langs een paar heel bijzondere plekken zoals ‘Wall of windows’ en het ‘Amfitheater’. Ik heb nog nooit zoiets gezien. De oranje/ rood achtige kleuren zijn prachtig. Je kijkt je ogen uit. Daarna zijn we nog naar Mossy Cave geweest waar je langs een kleine waterval komt en je voeten even kunt afkoelen in een riviertje. Een mooie afsluiting van een dagje Bryce Canyon.

Bryce Canyon The Hoodoos Wall of windows
The Hoodoos Wall of windows Bryce Canyon Hoodoos Bryce CanyonBryce Canyon Bryce Canyon Hoodoos
Even afkoelen in het water
Bryce Canyon slippersBryce Canyon waterval

Panguitch

De volgende dag was het tijd om uit te checken. Panguitch is een klein dorpje en je hebt er, afgezien van de basic dingen als een bank, drie restaurants en een supermarkt, bijna niets. We ontbeten in een bioscoopje tegenover ons motel waar maar liefst één film draaide. Het was een schattig tentje. Helaas stikte het er van de vliegen. Ik werkte snel mijn pancakes naar binnen terwijl de eigenaar om ons heen liep te zwaaien met een vliegenmepper. Free meat on your panckes… Daarna hebben we zo’n 8 uur in de auto gespendeerd, op naar onze volgende stop: Eagle Ridge Ranch.

Het kleine dorpje van Panguitch waar bijna niks te doen is
Panguitch Panguitch Panguitch

Het is op dit moment niet mogelijk om een reactie achter te laten.