Verder naar bericht

Naar de Spice Girls in Keulen

Ik ben in totaal twee keer naar Keulen geweest. De eerste keer voor een concert van de Spice Girls in de Keulen Arena. Ik was als klein meisje groot fan van de meidengroep, van het sparen van plaatjes, stickers en Pepsi blikjes waar ze destijds reclame voor maakten, tot het dragen van t-shirts en maken van eigen kleurplaten. Ik ben nooit naar een concert van ze geweest dus dit was mijn kans.

Spice Girls in de Keulen Arena
Duitsland Keulen

Keulen Dom & Kerstmarkt

Ik ben ook nog naar de Keulen Dom geweest (heb een grote fascinatie voor kathedralen en kerken, die grote plafonds en al het pracht en praal intrigeert me enorm) en er was toen ook nog kerstmarkt. Dat moet je zeker een keer meemaken in Duitsland. Het is heel gezellig en ze verkopen er een soort koekharten met een leuke boodschap erop.
Duitsland Keulen Duitsland Keulen Duitsland KeulenDuitsland Keulen Duitsland Keulen

Keulen Zoo

De tweede keer Keulen zijn we naar de Zoo geweest. In de parkeergarage hadden ze speciale ruime vlakken die voor vrouwen bedoeld zijn. Tsssss.
Duitsland KeulenDuitsland KeulenDuitsland KeulenDuitsland KeulenDuitsland KeulenDuitsland KeulenDuitsland Keulen Duitsland Keulen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.